Datum

28 augustus 2013 18:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond er weer een bekerwedstrijd op het programma voor de E1. En weer moesten we tegen een tegenstander uit de hoofdklasse Spero E1. We hadden al snel in de gaten dat deze jongens ook goed konden ballen, maar Sander zou Sander niet zijn als hij niet goed nagedacht had over de opstelling. Vandaag begon Floris in de spits om direct te kunnen storen bij de tegenstander. Olivier op doel, Hanno en Sander N in de verdedigging en Stijn op rechts, Niels midmid en Isidro op links. Tom even in de wissel. De aanvallers van Spero wisten elkaar continue makkelijk te vinden, maar Sdoo had daar een goed antwoord op. Hanno wist iedere aanval door hard werken te pareren samen met Sander. Desondanks kwam Spero op een 2 - 0 voorsprong. Olivier kon er weinig aan houden.Sander ten Br was uitermate tevreden over deze goede eerste helft. Onze jongens hadden ook veel kansen, maar hadden pech in de afwerking. maar..onze jongens geven nooit op. Na de rust bleef het veldspel nog meer in evenwicht. Sdoo kreeg nog meer kansen. Echter een 3 doelpunt was een feit. Niels kreeg een corner die er in ging door medewerking van de keeper. 3 -1. zou het dan toch?? Spero kroop op de eigen helft...Hanno, Tom en Stijn , Niels, Floris en Isidro hadden allemaal mooie kansen om te scoren. Het mocht niet zo zijn.Spero kwam op dat moment alleen op de keeper af, maar Olivier wist goed uit te komen en schepte de bal van de pantoffel van de tegenstander. Even later werd het toch 4-1. Jammer, maar het had net zo goed 4-4 kunnen worden. Complimenten jongens!!! zaterdag weer een potje voor de beker. Mathijs