Scheidsrechter

B.Rutjes

Accommodatie

Onbekend

Na de nederlaag van vorige week tegen SDV Barneveld F2 was het tijd voor revanche. SDOO F1 begon fel aan de wedstrijd en uit een corner was het Evan die de 1-0 binnen tikte. Even later werd Willard niet ver van het Arnhemse doel gevloerd en hij schoot zelf de vrije trap binnen, 2-0. Uit een corner van Evan schoot Bastiaan de 3-0 in. Teun was even later dicht bij de 4-0, maar schoot op de paal. Bastiaan zorgde wel voor de 4-0 door een schot van Evan van richting te veranderen. Luuk schoot op de paal. Intussen kwam Arnhemse Boys er nauwelijks uit en stond Tristan aan de de andere kant eenzaam en alleen tussen de palen. Net voor rust redde hij knap, geholpen door Tom, op de enige uitbraak van Arnhemse Boys in de eerste helft. In de tweede helft stond Evan in het SDOO doel. SDOO F1 ging steeds beter (over) spelen, met meer ruimtes tussen de linies waardoor Arnhemse Boys er wel steeds vaker uit kon komen. Dat leidde tot een aantal Arnhemse kansen maar geen doelpunten. Een mooie combinatie tussen Willard en Teun leidde tot de 5-0 (Teun). Uit een hoekschop scoorde Stijn bijna met het hoofd, maar de bal kwam op de paal. Stijn en Daan waren ook degenen die een aantal uitbraken van Arnhemse Boys goed in de kiem smoorden. Weer een mooie aanval van Teun en Willard eindigde in de 6-0 (Willard). Teun kon de 7-0 scoren na een mooie aanval opgezet door Stijn en Daan. Even later speelt Tristan zich goed vrij, tikje naar Willard, Willard schiet droog de 8-0 in. Een verre uittrap van Evan komt bij Teun terecht die de 9-0 binnen schiet. Met een mooi uitgespeelde aanval van Arnhemse Boys redden ze de eer, 9-1. Na een mooie actie van Tom bepaalt Teun de eindstand op 10-1. Goede, verdiende overwinning voor SDOO F1 dat vooral in de 2e helft goed combinatiespel liet zien!