Zwaarbevochten bekerzege van SDOO F1 op Driel F1

Datum

18 oktober 2014 8:30

Accommodatie

Onbekend

Het is nu ruim 10 uur na de wedstrijd als ik dit verslag schrijf, maar mijn hartslag is nog steeds licht verhoogd. Wat een wedstrijd!

Vanaf de eerste minuut zette Driel (bijgenaamd, mini gladiatoren) onze jongens flink onder druk. Echter, uit een mooie uitbraak van Teun scoorde Tristan, een beetje tegen de verhouding in, 0-1. SDOO F1 rook bloed, maar Evan en Tom kregen 'm er niet in. Even later was het wel raak, 0-2 door Tom. SDOO zocht steeds de aanval en Driel liet zich terugdringen. Uit een combinatie met Willard zorgde Teun voor de 0-3. Teun scoorde ook de 0-4, na een assist van Evan. Driel kreeg wel wat kansen maar Luuk stond goed te keepen en hield het doel schoon, geholpen door goed verdedigen van Bastiaan en Daan. Bastiaan was even later dicht bij de 0-5. De 0-5 werd later wel gescoord aan het begin van de 2e helft door Teun. Maar vanaf dat moment draaide de wedstrijd helemaal om en drong Driel SDOO terug op de eigen helft en werd Driel steeds gevaarlijker. Dat resulteerde in de 1-5 en 2-5. Het zat SDOO ook mee, want bij een aanval van Driel kwam de bal twee keer op de paal en kon op de lijn gepakt worden door Tom (of over de lijn? Geen idee, nog geen doellijntechnologie in Driel). Het werd 3-5 en nu rook Driel bloed. Het werd 4-5 en het er alle schijn van dat SDOO F1 een 0-5 voorsprong uit handen ging geven. SDOO probeerde terug te knokken, maar kansjes voor Luuk en Bastiaan gingen er niet in. Daan knokte ook voor wat ie waard was. Tom deed wat ie kon in het SDOO doel, maar kon niet voorkomen dat Driel, een minuut voor tijd de 5-5 scoorde. Meteen vanaf de aftrap passte Teun op Evan die er vandoor ging en vanaf rechts een voorzet en/of schot produceerde dat over de keeper heen in het linker zijnet belandde! Eindstand: 5-6 (en alle SDOO ouders een hartverzakking plus gescheurde stembanden!).

Misschien niet helemaal verdiend maar een knappe zege van SDOO F1 op een mentaal en fysiek sterke Driel F1!