Onnodig gelijkspel SDOO F1 tegen Lunteren F1

1 november 2014 9:00

Accommodatie

Onbekend

Op papier was dit een topper: SDOO F1, de nummer 4, tegen Lunteren F1, de nummer 3.

In de eerste helft domineerde SDOO F1 het spel wat zorgde voor aardig wat kansen. De eerste volgde uit een mooie aanval van Luuk en Willard. Steeds stond hun nummer 3, een beer van een jongen die bijna 2 koppen groter was ik denk, 2 meter 50, Daarna waren Tom en Bastiaan dichtbij een goal. Stijn stoomde op langs de linkerkant van het veld. Hij haalde er een corner uit die hij zelf nam, op Willard, Willard hakte naar Evan die net naast schoot. Na een combinatie van Stijn en Willard schoot Tom net naast. Even later was het raak voor SDOO: Stijn gooide in op Teun die mooi Evan aanspeelde, schot, 0-1. Lunteren kwam er mondjesmaat uit maar stuitte op doelman Tristan en verdediger Tom. SDOO bleef goed combineren, Daan naar Teun, Teun naar Bastiaan, net naast. Volgende grote kans: uit een strakke corner van Evan scoorde Teun bijna met het hoofd, bal op de paal!

De tweede helft liet een ander beeld zien; Lunteren kwam er steeds vaker snel en gevaarlijk uit. Uit een afstandsschot werd het 1-1. Tristan was dichtbij de 1-2, maar het was Teun die uit een mooie aanval de bal in de korte hoek schoof, 1-2. SDOO was via Willard, Daan, Teun en Stijn een aantal keren dichtbij de 1-3. Aan de andere kant was Lunteren ook gevaarlijk, keeper Evan werd omspeeld maar Stijn redde op de doellijn! Een paar minuten voor tijd viel jammer genoeg toch nog de 2-2.

Het was een spannende wedstrijd die SDOO F1 eigenlijk verdiende om te winnen.