Datum

28 september 2013 10:00

Accommodatie

Onbekend

Op deze prachtige voetbaldag mochten we uit naar sc Bemmel. Er stond een potje tegen de e2 op het programma. Deze ploeg was vorig jaar grotendeels de f1 en speelde in de hoofdklasse ook met 3 uit 2 een ploeg om niet te onderschatten. We begonnen met wesley Spanjaard vandaag op doel, dit omdat onze vaste keeper Olivier vandaag een ontmoeting had met andre Kuipers. Olivier is al jaren fan van Andre Kuipers(astronaut) en was uitverkoren om tijdens de fan dag oog in oog te staan met zijn grote idool.

Dan de wedstrijd, we begonnen als volgt: Wesley op doel, Sander en Hanno achter en in het midden Stijn-Niels-Isidro en in de punt onze eigen "bombarda" Floris.

Het begin was zeker voor ons en met leuk voetbal werden er zeker 4 tot 5 100% kansen gecreëerd. Echter om welke reden dan ook ging de bal er niet in. Bemmel deed echt heel goed mee en in 2 prachtige uitgespeelde counters maakten ze er 2 achter elkaar. Het spel van Bemmel was erg hard en de scheids vond het allemaal best. Er werden er soms een paar van ons omver gekegeld maar dat was geen reden voor een vrije trap.

We gingen de rust in met 0-2 achter dus in de 2e helft moesten we proberen het tij te keren. Na weer een aantal gemiste kansen van ons werd het door slordig balverlies 3-1 voor Bemmel. Ook de 4-1 lag redelijk snel in het netje. Wedstrijd wel gelopen zou je denken maar er werd ineens keihard de strijd aangegaan en waar eerst de hele tijd duels werden verloren werden ze nu gewonnen. Na een goede aanval was het Floris die de 4-2 liet aantekenen. Bemmel voelde dat het nog best eens lastig kon gaan worden en trok zich meer en meer terug op hun helft. 10 minuten voor tijd scoorde ook Stijn zijn 1e doelpunt van het seizoen, met een goed schot in de bovenhoek 4-3. De e1 ging er helemaal voor en 5 minuten voor tijd maakte Hanno of was het nou Tom de zeer verdiende 4-4. De winst hing in de lucht en ja hoor 2 minuten voor tijd was het Isidro die de wedstrijd besliste met een prachtige knal, 4-5. Zelfs bemmel had nog kans op 5-5 maar gelukkig gebeurde dat niet.

Na de 1e 2 wedstrijden "makkelijk" gewonnen te hebben heeft iedereen vandaag laten zien dat er ook uit een bijna geslagen positie teruggekomen kan worden. Complimenten voor iedereen vandaag!!!! 3 gespeeld 9 punten toch lekker!!!