SDOO F1 speelt goede wedstrijd tegen de koploper

Scheidsrechter

M.v Wijhe

Accommodatie

Onbekend

De jongens van SDOO F1 begonnen goed en zonder vrees aan de wedstrijd tegen koploper OVC '85 F1. Dit leidde meteen tot kansjes voor Tristan, Evan en Bastiaan. Al snel werd duidelijk waarom OVC F1 ongeslagen aan kop staat; met goed combinatiespel en harde knallen probeerden ze de verdediging van SDOO F1 uit elkaar te spelen, maar onze jongens gaven geen krimp, nou ja, af en toe een klein krimpje dan. Keeper Willard hield met hulp van goed verdedigend werk van Tom, Stijn en Bastiaan het doel schoon. In de eerste helft kregen alleen Teun en Luuk nog een kans.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien; de OVC aanvallen golfden op het SDOO doel af, onze jongens hielden lang stand maar keeper Stijn kon de 0-1 niet voorkomen. Daarna hield hij met een aantal miraculeuze reddingen SDOO op de been. Een verwoestend afstandsschot van de laatste man van OVC kon niet worden tegengehouden, 0-2. Onze jongens lieten de kop niet hangen en gingen via Daan, Teun en Evan op zoek naar de aansluitingstreffer. Het was Teun die op aangeven van Evan mooi 1-2 maakte, dat was tevens de eindstand.