SDOO D1 wint ook tweede en derde wedstrijd

Scheidsrechter

M.v Wijhe

Accommodatie

Onbekend

Nadat de eerste wedstrijd van SKV Wageningen gewonnen is, stond vorige week zaterdag de uitwedstrijd tegen RVW D1 op het programma. De eerste keer dat wij compleet waren dit prille seizoen. Het was al snel duidelijk dat wij de bovenliggende partij waren en met mooie combinaties werd al snel een 4-0 voorsprong gepakt, uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een mooie 6-1 overwinning.

Gisteren stond dan de wedstrijd tegen Lienden D1 op het programma, wij misten vandaag Derian wegens een griepje. Gelukkig was Rick Nijhuis van de partij. Wij begonnen de wedstrijd goed en er waren weer mooie combinaties te zien vanuit een goed voetballende achterhoede. WIj kwam dan ook al snel op een voorsprong te staan van 3-0 bij de rust, via Damien, Gosse en Mitchel. Dit zag er veelbelovend uit voor de tweede helft waarin de bedoeling was om onze achterstand qua doelsaldo verder in te lopen. In het begin zat het er allemaal nog goed uit, en wisten wij via Rick (2x) onze voorsprong verder uit te bouwen naar 5-1. Hierna ging er van alles mis, en o.a. bleek dat wij kwetsbaar zijn bij dode spelmomenten, twee doelpunten uit vrije trappen vanaf de zestien meter. Uiteindelijk werd het nog 5-4, terecht gewonnen maar nog wel voldoende punten waarop getraind kan worden, dit gaan wij dan deze week maar weer doen.